Tα Βασικά Αναπτύσουν Την Κατανόηση

 Θεός – Μια λέξη που χρησιμοποιούν οι Χριστιανοί για να ονομάσουν την άπειρη ουσία της πνευματικής και υλικής ύπαρξης,η οποία είναι πέρα από την ανθρώπινη κατανόηση αλλά υπάρχει θετικά από την πίστη.Αυτό παρέχει την ασφάλεια που χρειάζονται οι άνθρωποι για την ειρήνη του μυαλού.

Πίστη – Τυφλή πεποίθηση που δεν απαιτεί αποδείξεις ή στοιχεία.

Βίβλος – Μια συλλογή παλαιών γραπτών,συνταγμένα ως βιβλίο από το Συμβούλιο Πυροβόλων,που χρησιμοποιείται για να διαιωνίσει τις διδασκαλίες του Ιησού ως Θρησκεία.Παρέχει την έμπνευση  για να αναπτύξουμε την προσωπική μας πίστη στον Θεό η οποία μας σώζει από τη σύγχυση ή την αμφιβολία όταν εκτιθόμαστε σε επεμβατίκες  θρησκείες και ερμηνευτικά δόγματα.

Χριστιανισμός – Μια έννοια για τη διαβίωση όπως παρουσιάζεται από τον Ιησού που εξέθεσε τη δύναμη της απλής πίστης στον Θεό.Αυτό προκάλεσε τη σταύρωση του σύμφωνα με ιστορικά ντοκουμέντα στην Βίβλο και άλλα βιβλία.

Η Θρησκεία – Τα Τελετουργικά και οι ερμηνείες που αναπτύσσονται από κάθε μετονομασία,οδηγούν σε αντίθετες θέσεις και αποβάλλουν την αγάπη και την ενότητα που ο Ιησούς δίδαξε.

Γάμος – Μια σχέση της ανθρώπινης αλληλεπίδρασης που κυβερνάται από μια οικονομικονομική νόμιμη σύμβαση αλλά καθορίζεται από τη θρησκεία ως η παράμετρος για την προκατασκευή και την ηθική κρίση παρά από παροχές που οι συμμετέχοντες καθιερώνουν.

Sex - Mια ενστικτώδης υποσυνείδητη ανθρώπινη επιρροή για να προδημιουργήσει. Γίνεται με συνέπεια κατανοητό ως φυσική ευχαρίστηση που μπορεί να βιωθεί οποτεδήποτε για την ψυχαγωγική υποκίνηση,κατι που η θρησκεία καταδικάζει έξω από το γάμο.    

Ζωή - Ο ασήμαντος χρόνος της ανθρώπινης εμπειρίας μας που αρχίζει όταν αρχίζει να κτυπά η καρδιά μας.

Αγάπη – Αυτά που θεωρείτε ως ενδείξεις της αγάπης μπορεί να χρειαστούν μια διαφορετική προσέγγιση για να υπάρξει κατανόηση.Προκειμένου να βιωθεί αυτή η επιρροή εντελώς πρέπει να έχετε πίστη. Ο Θεός είναι αγάπη!

Αρχές: Κάθε ένας από μας είναι μια μοναδική προσωπικότητα, μια επιρροή από το μυαλό του Θεού. Όλοι υπήρξαμε εξίσου στη σφαίρα του Θεού προτού να αρχίσει η ανθρώπινη εμπειρία μας. Η ανάπτυξη της ανθρώπινης μορφής μας δεν αλλάζει αυτήν την σύνδεση/σχέση. Μια βάση για την κατανόηση της ενότητάς μας με το άπειρο/την αγάπη/το Θεό βρίσκεται στη Βίβλο. Το βασικό μήνυμα της Βίβλου της σωτηρίας είναι να γίνει αποδεκτή η πνευματική ύπαρξή μας στο Θεό από την πίστη. Αυτό το μήνυμα δεν είναι κατάλληλο για μια Κρίση του τρόπου ζωής, αλλά η Βίβλος εκθέτει τις αρνητικές επιρροές που δημιουργούν τα προβλήματα : πλεονεξία (1 Timothy 6:10, Εβραίοι 13:5, Luke 12:15) και κρίση (Matthew 7:1, Luke 6:37, James 5:9). Όταν επικεντρωνόμαστε στον ασήμαντο χρόνο της ανθρώπινης εμπειρίας μας σε σχέση με τον άπειρο χρόνο της πνευματικής ύπαρξής μας στο Θεό, αναπτύσσουμε την ασφάλεια και την ειρήνη του μυαλού (ψαλμός 23).

Aλιλούια: (Παροιμίες 3:13) Κύριε Θεέ Παντοδύναμε, ουσία όλης της ύπαρξης, σε ευχαριστώ για τη Χαρά και την ειρήνη του μυαλού που η πίστη μου στη σχέση μας παρέχει.

Μετάβαση για πληροφορίες : Matthew 6:8, Philippians 4:5, Proverbs 8:22, Isaiah 45:5, Revelation I:8, Acts 16:31, Romans 10:13, Ephesians 2:8, Proverbs 22:2, Romans 16:5, 1 Corinthians 16:19, Philemon 2:1, Thessalonians 4:17 John 1:3 & 4. Η Βίβλος είναι το εγχειρίδιό μας για τη χριστιανική ιστορία.

Περίληψη: Αυτά τα βασικά αποτελούν τη βάση που απαιτείται για ανεξάρτητη ασφάλεια και εκπλήρωση. Αυτή η πραγματεία υπάρχει από την έμπνευση του Θεού. Πρέπει να διαβαστεί δώδεκα (12) φορές προτού να επιτευχθεί η κατανόηση. Η υποτροφία στο Ίδρυμα Βίβλων Σελινιών είναι κατάλληλη και θα βοηθήσει τη μεμονωμένη κατανόηση.

Η εκκλησία μας: «Για όπου δύο ή τρείς μαζεύονται μαζί στο όνομά μου, εκεί Είμαι ανάμεσά τους.» Αυτή η μετάβαση καθορίζει την εκκλησία αλλά δεν την περιορίζει. Η εκκλησία μας δεν χρησιμοποιεί το ερμηνευτικό δόγμα για να δημιουργήσει τη σύγχυση ή τις κρίσεις. Αφήνουμε την κρίση στο Θεό όπως ο Ιησούς έδειξε από το σταυρό. Ο σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε όλους τους ανθρώπους να επιτύχουν τη βασική κατανόηση της πνευματικής ύπαρξής μας στο Θεό, η οποία από την πίστη είναι απόλυτη. Αυτό αναπτύσσει τη μεμονωμένη ασφάλεια που επιτρέπει σε κάθε έναν από μας να έχει μια ανθρώπινη εμπειρία γεμάτη με ειρήνη και χαρά.

 

(Please indicate visit with your e-mail address. Thank you)

E-mail

Your Comments